2011. november 24., csütörtök

2011. körömlakk divat

Kék
Meglepetés ebben a szezonban a kék szín, ráadásul sokféle árnyalatban. A Chanel egyike azoknak, akik elindították ezt az új irányzatot: „a lakkozott Blue Jeans”. Három különböző kék jelent meg náluk: Coco Blue (világoskék), Blue Boy (farmer kék), és Blue Rebel (sötétkék). Dior is kihozta ezt a színt Tuxedo (szmoking) névvel, ami egy gyönyörű éjféli kék szín. 
A Bourjois kék körömlakkja pro-szilicium formulájának köszönhetően akár 10 napig is kitart, színe oly gyönyörű tengerkék. A Mac kékjében pedig csillog-villog majd körmünk rendesen. Tanév kezdetével és a farmernadrágos időszak beköszöntével a kék elmaradhatatlan kelléke lesz neszeszerünknek



Piros
Dinamikus és szexi. A piros továbbra sem hagyja el trónját. A legjobb klasszikus vörös a vörös cseresznye. Chanel és a Lancôme is kínálja eme ikonikus szín nosztalgikus, elbűvölő, rendkívül elegáns verzióit. A Dior piros szekciója három különböző színben jelent meg: Trafalgar (fényes pipacs piros, narancssárga felhanggal), Icone (gyöngyház piros), Gruau (tűzvörös árnyalat).



Szürke
Egy kicsit meglepően hangozhat, de a szürke lesz az idén az egyik nagy trend. Az öltözetünk tökéletes ellentéte lehet a hűvös szürke körömlakk, így izgalmas kombinációkat lehet vele kihozni. Kissé unalmasnak találod a szürkét? Ez sem lehet gond, hisz van közöttük csillogó lakk is, amilyen például a Zoya lakkaj. Világosszürke és sötétebb árnyalatokban kapható.



Lila és zöld
Világos árnyalatú lila körömlakk egyenesen arányos a fekete ruhával – levetítve egy matematikai képlettel ezt a kettősséget. Néha az ellentétek vonzzák egymást, jelen esetben ez az ellentét teszi különlegessé ezt a kombinációt. A fekete és a lila tökéletes páros. Még egy szín kerül idén a reflektorfénybe, ez pedig a zöld. És hogy miért kerül fel ez a szín a körmünkre? Ha megnézzük a választékot, nem lesz több kérdésünk. Az Yves Saint Laurent kínál egy nem mindennapi zöld színű lakkot Wintergreen néven, ami egy gyönyörű, mély zöld színű lakk. Kissé drága, de az biztos, hogy ez egy egyedi szín. Az Estée Lauder egy gyönyörű metálzöld lakkal jelentkezett, ami szintén nem a legolcsóbb kategória, de annál gyönyörűbb.


Forrás: http://www.londonszalon.hu/korom/manikur/220-2011-koeroemlakk-divat.html

1 megjegyzés:

  1. Nemrég én is beszereztem egy szürke körömlakkot, meglepően jól néz kii.
    Amit kihagytál a felsorolásból, pedig szerintem nagyon divatos, az az aranyszínű lakk és persze a nude árnyalat.
    De ettől eltekintve nagyon jó összeállítás!

    VálaszTörlés